Bäst i februari 2013

Gabapentin 300 mg for dogs where to buy from Januari var en bra musikmånad, men februari var ännu bättre. Jag kunde inte hålla mig till 10 låtar utan var tvungen att ta med 15 låtar på månadens topplista.

Förutom flera starka singlar och remixar, som How long? med http://economylock.com/type/gallery/ How to destroy angels och Din alltid alltid (Alexander Palmestål remix) med enter Anton Kristiansson (Jungle will never die!), har också några av årets bästa plattor släppts, A moving picture med Devlin, Hydra med arava 10 mg comprimés pelliculés Otep och Kill your friends med Douglas J McCarthy (från Nitzer Ebb).

Mest filmiskt var Dödens dal och mest rock var Free Fall och Dundertåget.

Här är hela listan för februari och här är topplistan.

4 reaktioner till “Bäst i februari 2013”

  1. Tack för alla bra musiktips!
    Nephews alla album finns numera även på svenska spotify kan jag tipsa om!

    1. Tack själv!

      Jag såg också att det hade fyllts på. Har börjat lyssna in mig på Hjertestarter. Är inte lika imponerad av den som DanmarkDenmark.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.